Kiropraktik

Kiropraktik handlar om att ta tillvara kroppens egen förmåga till läkning – om att kiropraktorn med justeringar av kroppens leder påverkar spänningar och obalans mellan olika muskelgrupper för att underlätta kroppens läkning.

Läs mer

Träning och Rehab

För bästa resultat av en behandling krävs även engagemang från dig själv.

Läs mer

Massage

Företagsmassage

En frisk arbetsplats skapar bra förutsättningar för friska anställda - och tvärt om. Det finns ett positivt samband mellan god arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro.

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning både för enskilda privatpersoner och för hela företag. Effektiv viktminskning, fastare kropp, ett sundare liv och en bättre hälsa.

Kiropraktik

KiropraktikKiropraktik handlar om att ta tillvara kroppens egen förmåga till läkning – om att kiropraktorn med justeringar av kroppens leder påverkar spänningar och obalans mellan olika muskelgrupper för att underlätta kroppens läkning.
För att nå dit krävs att kiropraktorn ser till hela patienten och patientens situation.

På Kirokliniken får ni som patient genomgå en noggrann undersökning som omfattar diagnostik, rörelsepaplation, neurologisk och ortopediskundersökning. För att sedan få en behandling, rehabilitering som behandlar och förebygger smärtor i ryggen och kroppens alla leder.

Kiropraktik är s.k manuellmedicin. Det har en annan strategi från vanliga läkemedel vid behandling av rörelseapparaten.

 

Grundkonceptet i kiropraktik är

* Din kropp har en kraftfull självläkande förmåga
* Din kropps struktur (främst ryggraden) och dess funktion hör ihop
* Målet med kiropraktisk behandling är att normalisera denna relation