Kiropraktik

Kiropraktik handlar om att ta tillvara kroppens egen förmåga till läkning – om att kiropraktorn med justeringar av kroppens leder påverkar spänningar och obalans mellan olika muskelgrupper för att underlätta kroppens läkning.

Läs mer

Träning och Rehab

För bästa resultat av en behandling krävs även engagemang från dig själv.

Läs mer

Massage

Företagsmassage

En frisk arbetsplats skapar bra förutsättningar för friska anställda - och tvärt om. Det finns ett positivt samband mellan god arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro.

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning både för enskilda privatpersoner och för hela företag. Effektiv viktminskning, fastare kropp, ett sundare liv och en bättre hälsa.

Massage

 

          Företagsmassage


massagesfEn frisk arbetsplats skapar bra förutsättningar för friska anställda - och tvärt om. Det finns ett positivt samband mellan god arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro. Att erbjuda sina anställda massage och annan form av friskvård är bevisat ett effektivt sätt att öka hälsan - dessutom uppskattat!

Flertalet av de muskelrelaterade besvären kan avhjälpas med kontinuerlig massage. De vanligaste sjukskrivningsorsakerna idag är för värk i ländrygg, nacke och axlar.
Det blir allt viktigare att prioritera en god hälsa bland personalen på arbetsplatsen. Vi stressar allt mer på jobbet och antalet långtidssjukskrivna tenderar att öka. Detta blir allt dyrare för redan ekonomiskt nedtyngda företag att bära. Därför är det viktigt att förebygga ohälsa bland personalen innan det går för långt. Tidiga förebyggande insatser är mer ekonomiskt än sena rehabiliteringsåtgärder – en investering som lönar sig direkt!

En massör från Kirokliniken kommer regelbundet till er arbetsplats och utför behandlingar.
Vi tillhandahåller massagebänk och all annan erforderlig utrustning. Personalen bokar in tider på bokningslistor som finns på företaget.
Företagsmassage är avdragsgillt för dig som företagare, läs mer på Skatteverkets hemsida

 

Idrottsmassage är ett bra komplement till träning och tävling. Massagen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar . Behandlingen kan skräddarsys för att passa den enskilda idrottaren, med hänsyn till idrottens art och var i träningsperioden idrottaren befinner sig. Behandlingssättet kan variera avsevärt från träning- till tävlingsperiod.