Kiropraktik

Kiropraktik handlar om att ta tillvara kroppens egen förmåga till läkning – om att kiropraktorn med justeringar av kroppens leder påverkar spänningar och obalans mellan olika muskelgrupper för att underlätta kroppens läkning.

Läs mer

Träning och Rehab

För bästa resultat av en behandling krävs även engagemang från dig själv.

Läs mer

Massage

Företagsmassage

En frisk arbetsplats skapar bra förutsättningar för friska anställda - och tvärt om. Det finns ett positivt samband mellan god arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro.

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning både för enskilda privatpersoner och för hela företag. Effektiv viktminskning, fastare kropp, ett sundare liv och en bättre hälsa.

Träning och Rehab

För bästa resultat av en behandling krävs även engagemang från dig själv. Kroppens muskler behöver aktiveras och balanseras för att nå bästa resultat. Vi hjälper dig med övningar och träningsprogram. Fokus ligger på funktionell träning med naturliga och enkla rörelser. De flesta övningar går utmärkt att göra i hemmet med med egen kroppsvikt eller enkel träningsutrustning.

Stretching och en aktiv livsstil är ofta rekommenderade för att minska ryggsmärtor och påskynda återhämtningen efter en skada.

Förbättrad flexibilitet genom stretching är också ett utmärkt sätt att undvika framtida skador.